miercuri, 16 octombrie 2013

Cristalele STELLUX un brand Swarovski

Multa lume se intreaba ce sunt cristalele STELLUX,mai nou atat de raspandite in confectionarea bijuteriilor !
Aceste cristale, la fel ca si Swarovski Elements sunt o gamă de cristale distribuite de Swarovski pentru producătorii de bijuterii la nivel mondial -

STELLUX este accesibil cumparatorului de rand care nu pune atat de mult accent pe brand, mai exact pe inscriptionarea logo-ului Swarovski "lebada" pe bijuterii, acestea din urma nefiind cu nimic superioare celor confectionate cu cristalele STELLUX. Cand cumperi din magazinele SWAROVSKI cumperi mai scump deoarece platesti brand-ul, in schimb daca cumperi de la producatorii care lucreaza cu cristalele Swarovski Stellux vei plati cu siguranta mult mai putin, aceste cristale fiind deschiderea casei Swarovski spre publicul larg!

Avand o calitate de TOP prin taietura, stralucire, o gama larga de culori si dimensiuni, pe piata de cristale din ziua de azi - unde aceasta calitate conteaza nu numai pentru cumparator cat si pentru impactul asupra mediului - toate aceste atribute il fac sa iasa in evidenta! Adaugand la toate acestea faptul ca Stellux este facut in Austria respectand cele mai inalte standarde in domeniu, este accesibil si vine cu o calitate superioara, alegerea este simpla: STELLUX este mai mult decat un produs, este o investitie in viitor.

Tehnicile superioare de infoliere fac cristalele STELLUX sa fie foarte rezistente atat la tehnicile dure din timpul procesarii (cum ar fi lipirea si galvanizarea) cat si la contactul cu apa sarata, cloruri sau alte substante chimice comune ce provoaca coroziune. Toate acestea fac din STELLUX cel mai longeviv si durabil cristal din categoria sa !

Cele noua fatete mari si trei mici de pe fata cat si cele noua de pe partea din spate ii confera cristalului Stellux, indiferent daca sunt mai mari sau mai mici, o capacitate de reflexie foarte mare fata de cea a altor cristale de pe piata. Comparativ cu cristalele comune care reflecta lumina numai din fata, cristalul Stellux este vizibil mai stralucitor indiferent de unghiul din care il privesti, afisand o atralucire plina de viata - efect de curcubeu. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu